Ebéd

Heti étlap

 

A 3x-i étkezés térítési díja:

3X-i normál étkezés: 846 Ft/nap
3X-i diétás étkezés: 3860 Ft/nap

 

 1. Információk a nem támogatott étkezőknek
  Az óvodai ellátást igénybe vevők az étkezésért térítési díjat kötelesek fizetni. Az ebédbefizetés kizárólag átutalással történik.
  Az étkezés összegét a CIB Bank: 10700440-68722690-51100005 számú számlára kell átutalni.
  Kedvezményezett neve: Pannonia Sacra Katolikus Általános Iskola és Óvoda
  Szeptemberre és majd október hónapra a teljes étkezési díjat kérjük átutalni. A november hónapra történő befizetéstől kezdve minden hónap 10-én e-mailben küldünk a szülőknek egy ebédfizetési értesítőt, amelyben a következő hónapra esedékes, előző havi lemondásokkal csökkentett, utalandó összeg szerepel. Az összegnek minden hónapban legkésőbb 18-áig meg kell érkeznie a fenti számlára. Kérjük, hogy az utalásokat időben indítsák el.
  Átutaláskor a közleményben kérjük feltüntetni: a gyermek nevét, csoportját és az étkezés típusát (normál étkezés, diétás étkezés). Ha egy családból többen is étkeznek az óvodában, kérjük, hogy külön-külön utalják át az étkezés árát.
  Hónap végén az ebédbefizetést igazoló számlát e-mailben küldjük el a szülőknek.
  Amennyiben év közben valamilyen okból módosítani szeretnék az étkezést (kedvezmény, diétás stb.), kérjük, hogy előzetesen e-mailben jelezzék (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).
 2. Információk az ingyenesen étkezőknek
  Ingyenes óvodai étkezés a ”Szülői nyilatkozat”-ban felsorolt jogcímek alapján igényelhető.
  Az ingyenesen étkező gyerekeknek is minden hónapban a befizetés határidejéig meg kell rendelni az étkezést egy e-mail elküldésével (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), mert az étkezés nem jár automatikusan. Hiányzás esetén pedig az étkezést le kell mondani.
  Az ingyenes étkezéshez szükséges kitöltött és aláírt ”Szülői nyilatkozatot” kérjük az óvodában leadni. Amennyiben egy családból többen is étkeznek az óvodában, kérjük, hogy a ”Szülői nyilatkozatot” gyermekenként külön kitöltve adják le.
 3. Diétás étkezés
  Amennyiben gyermeküknek valamilyen érzékenységből, allergiából fakadóan speciális étrendre van szüksége, ezt biztosítjuk az óvodában. A diétás ebédet a drSéf (etelallergiasoknak.hu) szállítja az óvodának. FONTOS! A diétás ebéd megrendeléséhez minden esetben szakorvosi igazolás szükséges, melyet az első ebédbefizetésig kérjük juttassanak el beadva a másolatot vagy e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).
 4. Étkezés lemondás
  Hiányzás vagy betegség esetén az étkezés lemondás a fizetős és az ingyenesen étkező gyermekek számára egyaránt kötelező. A gyermekek lemondott ebédje a következő hónapban kerül jóváírásra.
  Az óvó néniknek történő bejelentés a gyermek hiányzásáról nem jelent automatikus ebédlemondást.
  Az étkezés reggel 9 óráig mondható le a következő napra telefonon (225-05-06/11-es mellék) vagy e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). A reggel 9 óra után bejelentett lemondásokat már csak két nappal későbbi étkezés lemondására tudjuk elfogadni. Csak ebédet lemondani nem lehet. Minden esetben a napi háromszori étkezést fizetik be és mondják le.

Amennyiben bármilyen kérdésük lenne az ebédbefizetéssel kapcsolatban, keressenek az alábbi elérhetőségeken:
Varga Krisztina
Tel.: 225-05-06/11-es mellék
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

 

 

Honlap üzemeltetés: Joláthyné Parti Rita