Ebéd

Heti étlap

 

A 3x-i étkezés térítési díja 2023. január 1-től:

3X-i normál étkezés: 1116 Ft/nap
3X-i diétás étkezés: 1448 Ft/nap

 

Az ebédbefizetés kizárólag átutalással történik.

 

Tudnivalók az óvodai étkezésről:

 1. Információk a nem támogatott étkezőknek
  Az óvodai ellátást igénybe vevők az étkezésért térítési díjat kötelesek fizetni.

  Az étkezés összegét a CIB Bank: 10700440-68722690-51100005 számú számlára kell átutalni.
  Kedvezményezett neve: Pannonia Sacra Katolikus Általános Iskola és Óvoda

  Szeptemberre és majd október hónapra a teljes étkezési díjat kérjük átutalni. A november hónapra történő befizetéstől kezdve minden hónap 10-én e-mailben küldünk a szülőknek egy ebédfizetési értesítőt, amelyben a következő hónapra esedékes, előző havi lemondásokkal csökkentett, utalandó összeg szerepel. Az összegnek minden hónapban legkésőbb 18-áig meg kell érkeznie a fenti számlára. Kérjük, hogy az utalásokat időben indítsák el.
  Átutaláskor a közleményben kérjük feltüntetni: a gyermek nevét, csoportját és az étkezés típusát (normál étkezés, diétás étkezés). Ha egy családból többen is étkeznek az óvodában, kérjük, hogy külön-külön utalják át az étkezés árát.
  Hónap végén az ebédbefizetést igazoló számlát e-mailben küldjük el a szülőknek.
  Amennyiben év közben valamilyen okból módosítani szeretnék az étkezést (kedvezmény, diétás stb.), kérjük, hogy előzetesen e-mailben jelezzék (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).
 2. Információk az ingyenesen étkezőknek
  Ingyenes óvodai étkezés a ”Szülői nyilatkozat”-ban felsorolt jogcímek alapján igényelhető.

  Az ingyenesen étkező gyerekeknek is minden hónapban a befizetés határidejéig meg kell rendelni az étkezést egy e-mail elküldésével (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), mert az étkezés nem jár automatikusan. Hiányzás esetén pedig az étkezést le kell mondani.
  Az ingyenes étkezéshez szükséges kitöltött és aláírt ”Szülői nyilatkozatot” kérjük legkésőbb 2022. augusztus 25-ig az óvodában leadni, vagy e-mailben elküldeni (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) szíveskedjenek. Amennyiben a ”Szülői nyilatkozat” e-mailben kerül elküldésre, kérjük, hogy az eredeti példányt legkésőbb szeptember 5-ig adják le az óvó néniknek. Amennyiben egy családból többen is étkeznek az óvodában, kérjük, hogy a ”Szülői nyilatkozatot” gyermekenként külön kitöltve adják le.
 3. Diétás étkezés
  Amennyiben gyermeküknek valamilyen érzékenységből, allergiából fakadóan speciális étrendre van szüksége, ezt biztosítjuk az óvodában.
  FONTOS! A diétás ebéd megrendeléséhez minden esetben szakorvosi igazolás szükséges, melyet az első ebédbefizetésig kérjük, juttassanak el beadva a másolatot vagy e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).
 1. Étkezés lemondás
  Hiányzás vagy betegség esetén az étkezés lemondás a fizetős és az ingyenesen étkező gyermekek számára egyaránt kötelező. A gyermekek lemondott ebédje a következő hónapban kerül jóváírásra.

  Az óvó néniknek történő bejelentés a gyermek hiányzásáról nem jelent automatikus ebédlemondást.
  Az étkezés reggel 9 óráig mondható le a következő napra telefonon (225-05-06/11-es mellék) vagy e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). A reggel 9 óra után bejelentett lemondásokat már csak két nappal későbbi étkezés lemondására tudjuk elfogadni. Csak ebédet lemondani nem lehet. Minden esetben a napi háromszori étkezést fizetik be és mondják le.

Amennyiben bármilyen kérdésük lenne az ebédbefizetéssel kapcsolatban keressenek az alábbi elérhetőségeken:

Varga Krisztina

Tel.: 225-05-06/11-es mellék
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

 

 

Honlap üzemeltetés: Joláthyné Parti Rita